Lepotica stigla do Đokovića: Danas je "očarala" publiku na Novakovom treningu, kasnije mu uručila pismo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U pitanju je Behi Aida koja je inače veliki obožavalac našeg najboljeg tenisera

Ranije danas smo videli prelepu damu na tribinama stadiona "Filip Šatrije" u Parizu kako prati Novaka Đokovića na njegovom treningu pred početak Rolan Garosa, a ona je vrlo brzo zbog svog transparenta došla u centar pažnje.

Što zbog lepote, što zbog poruke, mnogi su bili oduševljeni gestom ove mlade dame, a ubrzo se saznalo i ko je ona. Ispostaviće se da je jedan od najvećih navijača našeg najboljeg tenisera.

Ona se posle svega pohvalila i zajedničkom fotografijom sa Novakom na svom Tviter profilu. U pitanju je Behi Aida, koja je ostavila i emotivnu poruku nakon susreta sa Đokovićem.

- Dete u meni vrišti. Danas je bilo magično zahvaljujući mom superheroju, mom idolu zauvek, mojoj svakodnevnoj inspiraciji, Novaku Đokoviću - počela je Behi, pa nastavila:

- Ti si najdivniji! Izgleda da sam rođena pod srećnom zvezdom. Imam sliku sa najboljim svih vremena i dala sam mu pismo koje sam napisala - poručila je Aida.

Nema sumnje da će ona ovaj dan pamtiti za sva vremena.

(Telegraf.rs)

Video: Novak pregazio Norija posle skandaloznog poteza Britanca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA