Nadal dobio bizarno pitanje novinara vezano za nogu i finale RG, ovo je njegov odgovor

 
 ≫ 
  • 6

Rafa priznao da bi dao titulu za novu nogu kako ne bi trpeo bolove

Španski teniser Rafael Nadal obezbedio je u petak popodne finale Rolan Garosa i to nakon što mu je Aleksander Zverev predoa meč pred kraj drugog seta!

Nemac je u jednom trenutku pao na šljaku i vrisnuo je od bolova, u kolicima je napustio teren i vratio se sa štakom, ali nije mogao da igra. Ta situacija je poprilično potresla i Nadala koji sam ima ozbiljnoh problema sa povredom.

Otuda je na konferenciji i dobio jedno bizarno pitanje koje je glasilo: "Kada bi mu duh ponudio novu nogu ako izgubi finale u nedelju, da li bi prihvatio tu ponudu ili bi radije želeo da osvoji trofej?"

Njegov odgovor je glasio:

- Više bih voleo da izgubim u nedelju, a da dobijem novu nogu. Bio bih zadovoljan svojim životom i novom nogom. Pobeda je lepa, ali je život mnogo važniji od bilo koje titule. Posebno posle karijere koju sam imao - jasan je bio Španac.

Inače, on će u finalu u nedelju od 15 časova (Eurosport 1) igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda koji nikada nije ni krio da mu je Rafa idol. Čak je i trenirao u njegovoj akademiji.

Video: Nadal: Alkazar je moj naslednik, on će srušiti Đokovića

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VES

    4. jun 2022 | 10:26

    Pravi si ljigavac.

  • Mihailović

    4. jun 2022 | 12:12

    Sve bi dao za pobedu, kad je gubio redovno od Novaka stalno plakao. Koristio lekove protiv bolova da bi igrao...U 4.setu dobio nenormalnu energiju koju ni nakon završetka meča nije mogao kontrolisati...ne trabam reći šta je to...

  • Hahaaa

    4. jun 2022 | 12:25

    Koji lažov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA