Poslednji trening Novaka pred sudar sa Nadalom: Srbi u Parizu ispratili Đokovića uz zastave i aplauze

 
 
 ≫ 
  • 7

Još samo tri sata preostala su do početka meča između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića

Nema sumnje - čeka nas spektakl. Rafael Nadal udariće na Novaka Đokovića ukupno 59. put u karijeri, a srpski teniser za sada drži prevagu na svojoj strani kada je reč o pobedama, pošto je upisao dve više od španskog tenisera.

Nešto ranije danas, Nadal je poslednji put trenirao pred veliki meč uz krcate tribine ispred sebe i Karlosa Moju koji mu je davao savete dok je na drugoj strani mreže bio Mark Lopez.

Sada je na mrežu izašao i Novak Đoković, koji se takođe pred punim tribinama sprema za ono što ga večeras čeka protiv španskog asa. Na tribinama su se mogle uočiti brojne srpske zastave, a navijači su skandirali Noletovo ime.

Srpski teniser je inače samo dva puta slavio protiv Rafe na Rolan Garosu, dok je ovaj to učinio sedam puta. To će biti dodatni motiv za Noleta da dođe do novog trijumfa i tako obezbedi polufinale na turniru na kojem je za sada igrao jako dobro.

Delovalo je da je Novak u potpunosti fokusiran za ono što ga čeka za par sati na terenu "Filip Šatrijea", tako da možemo da se nadamo da će večeras pružiti dobru partiju i ostvariti pobedu.

Sparing partner Đokoviću je deset godina mlađi francuski teniser, Leo Breson koji je tako dobio priliku da barem na treningu odigra koji gem sa srpskim teniserom. Na terenu su prisutni i Goran Ivanišević i Ulises Badio, njegov fizioterapeur.

Meč počinje ne pre 20.45 časova, a prenos ćete moći da pratite u tekstualnom obliku na Telegraf Sportu, a putem televizije na Eurosportu 1.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taralino

    31. maj 2022 | 18:04

    Idemoooo Nole 🎾💪🏼🇷🇸🙏🏆

  • Srecnooooooo......!

    31. maj 2022 | 19:08

    Sredi ga Nole, pa neka se cese....🤣🤣🤣🤣🤣

  • Markoni970

    31. maj 2022 | 20:09

    🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Danas Oba Spanca 🇷🇸🇷🇸🇷🇸IDU KUCI 💯💯💯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA