Nadal fokusiran "do koske", sprema se za veliki meč sa Novakom: Pune tribine pratile Rafin trening na RG

 
 
 ≫ 
  • 4

Španski teniser se od 20.45 sastaje sa Novakom Đokovićem

Odbrojavamo sate do početka velikog okršaja između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića koji je na programu večeras od 20.45 časova na "Filip Šatrijeu". Biće to 59. dvoboj dva teniska velikana, a najbolji teniser sveta vodi sa 30:28 i pokušaće da kruniše svoje sjajne igre na ovogodišnjem Rolan Garosu plasmanom u polufinale.

Međutim, neće to biti nimalo lako, pošto se i Rafa dodatno naoštrio što se može videti po slikama sa njegovog treninga pred početak meča. Tribine pomoćnog terena bile su krcate i popunjene do poslednjeg mesta, pošto su apsolutno svi želeli da isprate kako se Nadal priprema za veliki meč.

Španac je bio jako fokusiran, obraćao je pažnju na apsolutno svaki udarac i delovalo je jako motivisan kako se može primetiti na slikama našeg reportera sa lica mesta iz Pariza.

Sparing partner Nadala bio je nekadašnji član Dejvis kup reprezentacije Španije i poznati dubl igrač, Mark Lopez, a na terenu je bio i trener Karlos Moja koji je pomagao Rafi.

Inače, Nadal ima sedam pobeda na Rolan Garosu protiv Đokovića, dok najbolji srpski teniser na svom kontu ima dve. To mora da bude i dodatni motiv za Novaka pred večerašnji meč.

Video: Nadal: Alkazar je moj naslednik, on će srušiti Đokovića

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    31. maj 2022 | 17:12

    Hahahha pregazice ga Nole laganica,sad krece tek srpski inat,pamtimo mi australiju i sve od tada do sad sta radite protiv Djokera

  • Sasa

    31. maj 2022 | 17:05

    Moraju biti pune tribine, kada mu je ovo poslednji mec na rolland garosu

  • Pex

    31. maj 2022 | 17:26

    Pa samo danas jos mogu da ga gledaju kako izvlaci gace iz podruma i ceska iza uveta, od sutra samo mogu noletu da zvizde do titule ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA