Petar Đorđić potpisao za Partizan!

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rukometni klub Partizan potpisao je ugovor sa dugogodišnjim reprezentativcem Srbije, levim bekom Petrom Đorđićem.

Dve strane su dogovorile saradnju do juna 2026. godine.

Petar u Partizan stiže iz redova najvećeg rivala novosadske Vojvodine, ali naglašava da se sa prethodnim klubom rastao pre bilo kakve opcije da obuče crno-beli dres.

– Drago mi je što sam postao igrač Partizan AdmiralBet-a, kluba koji raste i ima visoke ambicije. Pored tog profesionalnog aspekta, postoje i emocije koje pratim iz porodice. Kroz maglu pamtim tatino osvajanje titule 1993. godine, bio sam jako mali, ali mi je pričao da sam u to vreme bio maskota tima (smeh). Kao sportista težim ka najvišim ciljevima i nadam se da ću biti dobro pojačanje. Biću jedan od najstarijih u ekipi, tako da tek sad shvatam kako vreme brzo prolazi – uz osmeh je razgovor počeo novi levi bek crno-belih.

Želja da ostane u Srbiji i da porodica ne trpi zbog karijere bila je motiv više da potpiše ugovor sa crno-belima.

– Razmišljao sam čak i da završim karijeru. Porodica mi je na prvom mestu i želim da mi deca odrastaju ovde, da ne menjaju školu. Imao sam druge ponude, ali se onda otvorila prilika da zaigram za Partizan. Imao sam odličan razgovor sa ljudima iz kluba, potom i sa trenerom Đorđem Ćirkovićem i bilo mi je važno da čujem njegovo mišljenje. Ako te trener hoće i pozitivan je prema tvom dolasku, onda vredi nešto graditi. Smatram da još uvek mogu mnogo da doprinesem i pokažem na terenu i nadam se da ćemo kao tim ispuniti sve što se od nas očekuje.

Petar Đorđić i RK Partizan AdmiralBet dogovorili su saradnju do juna 2026. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA