Slađa će da žari i pali na Kipru: Jedna od najlepših odbojkašica Srbije pronašla novi klub u 42. godini!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Iako već uveliko gazi u petoj deceniji života, jedna od najlepših srpskih odbojašica Slađana Erić ne planira da završi karijeru. Ona je i u 42. godini pronašla novi klub, a sada će igrati za Apolon sa Kipra, čime će na neodređeno odložiti penziju.

Nekadašnja reprezentativka Srbije je tokom karijere igrala za Crvenu zvezdu, igrala je i za Partizan, ali i za dosta drugih klubova, te posle 24 godine duge karijere i dalje ne planira da ode u penziju, već želi da ostane na parketima.

Ovoga puta ju je put odveo na Kipar, čime je samo uvećala svoju karijeru sa još jednom interesantnom destinacijom.

Sama je Slađana rekla da je planirala da završi karijeru, ali...

- Htela sam zaista da završim karijeru i mislila sam da se okrenem drugim stvarima u životu. Imala sam razne poslovne ponude, nešto potpuno nevezano za odbojku, nešto i u vezi sa odbojkom, završila sam i školu za trenere, vagala sam šta je najbolja opcija za dalje. Ipak, sve vreme su me zvali i raspitivali se da li sam i dalje zainteresovana za igranje, ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih zemalja širom sveta. To mi je, malo-pomalo, stvaralo utisak da bih možda i mogla da produžim igračku karijeru za još jednu godinu. Krenula sam da treniram, da vidim u kakvom sam stanju, malo u Bijeljini, sa ekipom ŽOK Radnik, malo u Beogradu, sa Željkom Šćepanovićem.

- Šćepa mi se već godinama unazad pokazao kao taličan, uvek nakon treninga sa njim stigne neka dobra ponuda. Ali šalu na stranu, kada god mi je bilo potrebno da treniram i uđem u formu, bio je tu i veliko mu hvala. Tako da sam trenirala gotovo svakodnevno i reakcije ljudi su bile toliko pozitivne, da su govorili kako i u teretani i na terenu izgledam bolje od dvostruko mlađih odbojkašica. Ipak, nisam se zanosila time, u godinama sam kada želim da se dosta stvari poklopi, ne želim da srljam i da idem negde pošto-poto, samo da bih igrala. Na kraju, Kiprani su bili najuporniji, ispunili su sve moje zahteve. Osim toga, Kipar mi deluje kao dobro mesto za život, u mom senzibilitetu. Barem u narednim mesecima, to jest, a posle ćemo videti.

Inače, Slađana Erić se i sa 42 godine ne libi da pokaže svoje telo, koje ulepšava njen Instagram profil.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA