Tragedija: Takmičar preminuo u toku trke u Poreču, medicinska pomoć nije uspela da ga spasi!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veoma tragične vesti doalze iz Hrvatske, gde je jedan takmičar u "Ironmanu" izgubio život tokom samog takmičenja! Ovu vest je potvrdila i zvanična stranica "Ironman 70.3".

Naime, tokom plivačkog dela ove trijatlon trke, jednom takmičaru je pozlilo, odmah je reagovala i hitna pomoć, ali mu nije bilo spasa.

Zbog toga se oglasilo i samo takmičenje zvaničnim saopštenjem.

- S dubokim žaljenjem potvrđujemo smrt takmičara trke "Ironman 70.3" Poreč trijatlona. U poslednjem delu plivačke deonice, spasilačka ekipa je prepoznala da takmičarku treba medicinska pomoć. Obezbeđenje je na plivačkoj trasi odmah reagovala, a takmičar je prevezen do medicinske tačke izvan mora, gde mu je pružena pomoć. Nažalost, uprkos velikim naporima medicinskog tima, takmičar je preminuo. Izražavamo najdublje saučešće porodici i prijateljima te ćemo im pružiti podršku u ovom vrlo teškom trenutku. Zahvaljujemo spasilačkoj ekipi i osobama koje su bile prve na listu mesta, te koje su brzo reagovale i pružile medicinsku pomoć takmičaru - stoji u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Sin srpskog triatlonca na kineskom uzvraća pozdrave i zahvaljuje se Kini na podršci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA