Bomba: Partizan dovodi legendu na važnu poziciju!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Rukometni klub Partizan imenovao je novog sportskog direktora, a u pitanju je Renato Vugrinec, proslavljeni slovenački rukometaš.

Najveći uspeh u karijeri veže ga za Celje, sa kojim je 2004. godine osvojio Ligu šampiona. Iste godine sa reprezentacijom Slovenije došao je do srebra na Evropskom prvenstvu, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je i za bundesligaše Magdeburg i Hamburg, španski San Antonio, slovenački Maribor, skopski Metalurg, kao i za klubove u Kataru i Izraelu.

Novi sportski direktor kluba danas će bodriti crno-bele rukometaše protiv Beršema, a po dolasku na Banjicu izrazio je zadovoljstvo što će raditi u klubu sa velikom tradicijom i šampionskim ambicijama.

Drago mi je što postajem deo porodice kakva je rukometni klub Partizan. Živim u Beogradu već dve godine i svi u porodici smo Grobari. U klub su došli ljudi sa velikim ambicijama i posle jednog sastanka sam prihvatio da preuzmem ulogu sportskog direktora. Partizan sa svojom istorijom i tradicijom zaslužuje da bude na putu ka osvajanju titula, a verujem da i svi pravi ljubitelji rukometa u Srbiji žele da jedan srpski klub ponovo zaigra u Ligi šampiona. Na nama iz Upravnog odbora i menadžmenta je da igračima obezbedimo što bolje uslove i sa planovima koje imamo, verujemo u pozitivne rezultate. Ja sam u svojoj karijeri osvojio Ligu šampiona i znam koliko je važno da se u ekipi stvori hemija, da se svi igrači osećaju bitnima, da funkcionišemo kao porodica i samo tako ćemo ostvariti sve ciljeve.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović govorio o praznom Pioniru pred Makabi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA