Goran je pobednik na takmičenju "Serbia Epic"!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Goran Antonijević pobednik je takmičenja "Serbia Epic" u trčanju i planinskom biciklizmu, koje je održano na Zlatiboru, saopštili su organizatori.

Kako su saopštili organizatori, ljubitelji adrenalinske avanture trčali su kroz najlepše predele Zlatibora na stazama dugim 10 i šest km.

Biciklistička trka je organizovana u etapama u trajanju od dva dana, na stazi dugoj 25 km prvog dana i 45 km drugog dana.

- Pobednik E-MTB trke bio je Goran Antonijević. U kategoriji Elita muškarci timska vožnja pobedu je odneo tim BK Raška. U Master trci za muškarce, timska vožnja pobedio je tim Konstantin Niš, dok je u pojedinačnim trkama u ženskoj kategoriji najbrža bila Sara Tanasković. U muškoj kategoriji na prvom mestu je bio Marko Ćirjaković, na drugom Vladimir Gnedovski i na trećem Goran Cerović. Na trail trci u kategoriji 10 km prvo mesto zauzeo je Dušan Krstić, drugo Esad Hasanović i treće Slavko Panić, dok je u kategoriji 6 km trijumfovao Petar Božić, drugi je bio Igor Petrović, a treći Rade Mitrović - stoji u saopštenju.

Takođe, oni su dodali da je sama trka naišla na ogroman odziv.

- Serbia Epic trke naišle su na veliki odziv iz velikog broja gradova Srbije od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, te su na specijalnoj dodeli nagrađeni Aleksandra Radoičić, kao prvoplasirana, Saida Stršević, kao drugoplasirana i Nina Lazić kao treće plasirana u ženskoj kategoriji na trci dugoj 10 km. U muškoj kategoriji pobedu je odneo Lazar Momčilović, na drugom mestu bio je Nikola Jakovljević, a na trećem Nikola Živković. U ženskoj kategoriji na stazi dugoj 6 km pobedila je Anđela Janović - dodaje se u saopštenju.

(Kraj) man/

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA