Skandal! Isplivao snimak kako Crnogorac lomi vilicu bivšem igraču Zvezde i reprezentativcu Srbije

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Težak skandal dogodio se tokom meča Jadrana iz Herceg Novog i Marselja u Ligi šampiona u vaterpolu. Francuski tim je slavio sa 13:11, a meč je obeležila teška povreda Vuka Milojevića, koji nastupa za Jadran.

Milojeviću je polomljena vilica i izbijena su mu tri zuba, a sve nakon skandaloznog poteza crnogorskog vaterpoliste Vladana Spajića.

Crnogorac je nakon duela sa Milojevićem pred golom dobio udarac u glavu kada je Milojević pokušao da ga izblokira, a onda je odlučio da ga kukavički udari ispod vode.

Vuk Milojević Foto: MN Press

Na snimku koji se pojavio, vidi se da Spajić ide ispod vode, za njim ide i Milojević, a nije jasno da li ga je upravo Spajić povukao.

Nakon toga, obojica izranjaju. Spajić gleda u pravcu Milojevića, koji se drži za vilicu u tom momentu.

Isprva možda deluje ništa ozbiljno, ali kasnije je ustanovljeno da mu je polomljena vilica, izbijena su mu tri zuba, a moraće čak da ide i na operaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Влада

    10. oktobar 2024 | 11:23

    За дивљака одмах затвор!!!! Злотвор!

  • Silvija

    10. oktobar 2024 | 12:19

    Divljaci.muka im sto neko dobro igra,svi racuni da se plate za operacije pa na sud To nije vise sport nego ja hocu hocu da pobedim pa lepo na sud zbog pokusaja davljenja Sportisti koji se ovako ponasaju su zivotinje ,Indijski majmuni koji sve u ubijaju da bi preziveli,Crnogorski sportisti su svetske lencuge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA