Zoran Terzić ponovo selektor Srbije!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Povratak na staro mesto! Nekadašnji selektor ženske odbojkaška reprezentacije Srbije, Zoran Terzić vratiće se na svoje mesto pošto je sa njim dogovorena dugogodišnja saradnja.

Prema nezvaničnim saznanjima Meridian Sporta, trofejni stručnjak rešio je da prihvati posao koji je napustio 2021. godine.

On je u međuvremenu vodio selekciju Rusije, koja nije mogla da se takmiči na međunarodnim takmičenjima, a za to vreme su kroz klupu naše zemlje prodefilovali Italijani, Danijele Santareli i Đovani Gvideti.

Posle neuspeha na Olimpijskim igrama saradnja sa trenerom Vakifbanka nije produžena, već se Federacija okrenula Terziću, koji je danas bio na meču TENT - Železničar.

Sa ženskom reprezentacijom naše zemlje, on je uzeo zlato na Svetskom prvenstvu 2018. godine i bronzu 12 godina ranije. Na Evropskom prvenstvu ima tri zlata, dva srebra i bronzu, dok je uzeo i srebro na Olimpijskim igrama 2016. godine u Riju i bronzu u Tokiju 2021. godine.

(Telegraf.rs / Meridian Sport)

Video: Svadba odbojkašice Katarine Lazović i košarkaša Nemanje Dangubića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA