Gocić: "Očekuje nas neizvesna utakmica dva ravnopravna protivnika"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Vaterpolisti Novog Beograda u drugom kolu regionalne Premijer lige dočekuju splitski Jadran, a trener srpskog kluba Živko Gocić ističe da se očekuje neizvesna utakmica dva ravnopravna protivnika.

Derbi meč srpskog i hrvatskog šampiona na programu je u subotu na bazenu SC "11. april", sa početkom u 20.30 časova.

- Ekipa splitskog Jadrana imala je slične promene u sastavu kao i mi. Imaju istog trenera, šef stručnog štaba je Jure Marelja, pa se njihova filozofija i osnovna koncepcija igre nije menjala", rekao je Gocić. Dodao je da su oba kluba odigrali samo po jednu takmičarsku utakmicu. "To je suviše mali uzorak da bismo mogli da imamo neku dublju analizu. U svakom slučaju, očekuje nas neizvesna utakmica dva ravnopravna protivnika. Uveren sam da će to biti dobar meč, da će obe ekipe pružiti kvalitetnu partiju i očekujem da ćemo mi zabeležiti pobedu. Videćemo da li će biti tako, ali za to se spremamo - istakao je Gocić.

Trener Novobeograđana je naglasio da svi u klubu imaju veliko poštovanje za ekipu Jadrana.

- To je ekipa koja u svojim redovima ima značajan broj reprezentativaca Hrvatske, koja je prvak sveta i olimpijski i evropski vicešampion i zato nema sumnje da nas očekuje veoma teška utakmica - konstatovao je Gocić.

U prvom kolu regionalnog takmičenja Splićani su ubedljivo nadigrali Valis iz Valjeva sa 18:6, dok su Novobeograđani bili bolji od Primorca iz Kotora rezultatom 14:12.

- Posle utakmice sa ekipom Primorca imali smo dve nedelje pauze. To smo pokušali da iskoristimo za dodatno uigravanje svih linija u timu. I dalje nismo kompletni, a golman Frančesko De Mikelis neće biti u ekipi ni za ovaj meč. Još ne znamo sastav, ali svakako će u timu biti 14 najspremnijih igrača u ovom trenutku. Pozvao bih ljubitelje vaterpola da dođu i da nas prodrže, jer sam siguran da će biti odlična utakmica - zaključio je Gocić.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo nikad niste videli: Jokić istrčao sprint preko terena da spase loptu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA