Odbojkaši Zvezde osvojili Superkup Srbije u spektaklu: Pet setova i drama doneli pehar na Marakanu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U sjajnoj utakmici Superkupa Srbije za odbojkaše, ekipa Crvene zvezde uspela je da posle velike drame i pet setova savlada Vojvodinu, te da na taj način prigrabi prvi trofej u sezoni - 3:2 (20:25, 25:19, 25:18, 21:25, 15:7).

Crveno-beli su prethodno jako dobro startovali i u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde su savladali kiparsku Omoniju, tako da im je ovo na neki način došlo kao šlag na tortu.

Novosađani su danas uspeli da osvoje prvi set, ali je Zvezda bila vrlo uverljiva u naredna dva i stigla je do preokreta bez mnogo muke. Međutim, to nije pokolebalo Vojvodinu, koja je uspela da izbori i peti, odlučujući set.

Tamo se, ipak, pitao samo jedan tim - Zvezda. Svega sedam poena uzela je Vojvodina u ovom delu igre i tako je Zvezda na najbolji mogući način započela novu takmičarsku sezonu.

Klub sa Marakane je na taj način došao do svog šestog trofeja u Superkupu Srbije i sada ima jedan više od današnjeg rivala Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Video: Svadba odbojkašice Katarine Lazović i košarkaša Nemanje Dangubića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA