Novi Beograd odbranio čast srpskog vaterpola: Porazi Zvezde, Radničkog i Šapca

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili Primorac na startu Regionalne Premijer lige

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras u Beogradu ekipu Primorca rezultatom 14:12 u prvom kolu Regionalne Premijer lige.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Angelos Vlahopulos sa pet golova, dok je Miloš Ćuk dodao tri. Kod gostiju, najbolji su bili Marko Mršić i Nika Šušijašvili, koji su postigli po tri pogotka.

Vaterpolisti Novog Beograda su na ovom meču igrali bez Dimitriosa Skumpakisa i prvog golmana Frančeska De Mikelisa. Novi Beograd će u narednom kolu, koje je na programu 5. oktobra dočekati splitski Jadran.

Vaterpolisti Radničkog su u Kragujevcu posle peteraca poraženi od Solarisa ukupnim rezultatom 14:13. Meč je u regularnom delu završen bez pobednika, 10:10.

Crvena zvezda je u Beogradu izgubila od Solarisa rezultatom 11:10. Vaterpolisti Juga pobedili su Šabac 19:15, dok je Jadran iz Splita bio bolji od Valisa 18:6.

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog savladali su juče na svom terenu ekipu Mladosti 11:9.

U drugom kolu regionalnog takmičenja sastaće se: Primorac - Primorje, Novi Beograd - Jadran (S), Šabac - Jadran (HN), Solaris - Radnički, Valis - Jug i Mladost - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Stevanović posle zlata na OI: "Da sustignemo Durenta..."; Jakšić poručio: "Daleko je Los Anđeles..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA