Partizan obradovao navijače: Slobodan ulaz za večiti derbi!

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rukometaši Partizana u nedelju od 18.00 dočekuju ekipu Crvene zvezde, u okviru večitog derbija u Superligi Srbije.

Obradovao je Partizan navijače dan uoči derbija, jednom važnom informacijom.

Naime, ulaz na ovaj meč biće slobodan, crno-beli su pozvali navijače da napune halu, a očekivanja pred meč izneo je i trener crno-belih Đorđe Ćirković.

- Svi znamo da je derbi jedna vanvremenska utakmica u svim sportovima, iz prostog razloga što na konačan rezultat najmanji uticaj ima trenutni kvalitet oba protivnika. Tako će biti i u ovom slučaju. Ja imam sreću da, kada sam video momke u Novom Sadu posle utakmice, zatekao sam ih zadovoljne, a ne srećne. Za mene je to bilo vrlo važno i video sam jednu dozu odgovornosti i zrelosti. U tom trenutku oni su bili potpuno svesni da za tri dana imaju izuzetno važan meč. Ništa nas ne zavarava njihov nerešen rezultat iz prvog kola sa Vranjem, jer u slučaju da ovde izbore pozitivan ishod, sve bi bilo zaboravljeno. Identično je i sa naše strane. Ono dobro što smo uradili pre tri dana bilo bi poništeno ovde negativnim rezultatom. Iako je malo vremena za pripremu, iako imamo čudne termine za treniranje, pa biramo da li da ručamo ili da treniramo, sve su to neke okolnosti koje pozivaju na dodatni oprez. Mi smo svesni da posle rezultata u Novom Sadu nema nazad i da za nas u narednih 7-8 meseci i ,,male utakmice’’ postaju velike – zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA