Skandal! Nemanja Majdov dobio suspenziju na pet meseci jer se krstio na Olimpijskim igrama!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 30

Srpski džudista Nemanja Majdov dobio je suspenziju u trajanju od pet meseci nakon što je prekršio religijske kodekse na Olimpijskim igrama u Parizu.

Kako je Majdov saopštio u svojoj objavi, sankcija je usledila zbog njegovog čina krštenja pre borbi, što je ocenjeno kao prekršaj u kontekstu poštovanja pravila i normi takmičenja.

Odluka vodećih ljudi džudo federacije usledila je nakon upozorenja da će Nemanja Majdov biti sankcionisan, što je potvrđeno pismom koje je sam sportista objavio. Iako je bio upozoren na posledice, Majdov je odbio da se izvini, zbog čega mu je izrečena suspenzija. Kazna je sada zvanično stigla na njegovu adresu.

Da podsetimo, srpski džudista je u dva navrata diskvalifikovan od strane sudija na Olimpijskim igrama u Parizu, a imao je i burne reakcije.

Bio je ividno iznerviran, reagovali su i sa naše klupe na sudije, ali promene odluke nije bilo u Parizu. Nova kazna, nastavak je pehova za srpskog sportistu.

(Telegraf.rs)

Video: Džudisti Crvene zvezde i kineskog Liaoninga priredili spektakl u SC "Šumice"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☦️

    15. septembar 2024 | 18:38

    A onaj satanistički performans na otvaranju OI nije kršio religijske kodekse, jel'da?! 👹

  • Ras

    15. septembar 2024 | 18:17

    Sektasi preuzeli i olimpijadu. Sacuvaj nas Boze. Bravo Nemanja. Necemo se pokoravati demonima. Na svakom mestu da se prekrstimo.

  • ZVRK

    15. septembar 2024 | 18:09

    SINER SE DOKAZANO DOPINGUJE I NISTA A NAJDOV SE KRSTI I SUNSPENZIJA.OVO JE STVARNO DA SE PREKRSTIS I LEVOM I DESNOM RUKOM!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA