Snimao lajv tokom intimnog odnosa, onda tvrdio da je hakovan, a sada prodaje majice sa provokativnim natpisom

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nedavna dešavanja oko bivšeg NFL igrača i sadašnjeg ESPN analitičara, Šenona Šarpa, ne prestaju da šokiraju javnost.

Sve je počelo kada je u emisiji "Nightcap", u kojoj je zajedno sa Čadom Džonsonom, Šarp kritikovao kolegu zbog nedostatka profesionalizma, jer je koristio uslugu prevoza putem aplikacije umesto luksuznog automobila. Međutim, samo dva dana kasnije, Šarp je sam sebi "skočio u stomak" greškom emitovavši zvuk sa svog Instagram Live prenosa, u kojem je snimljen tokom intimnog odnosa.

Nakon što se incident desio, Šarpov tim je pokušao da kontroliše štetu tvrdeći da je njegov profil hakovan, ali ubrzo je Šarp priznao da je sve bila njegova greška. Ovaj bizaran događaj ipak nije ozbiljno naštetio njegovoj karijeri, jer su njegove kolege uglavnom podržale Šarpa, a ESPN nije najavio nikakve sankcije.

Ono što je dodatno iznenadilo jeste da su Šarp i Džonson sada odlučili da prodaju majice koje se direktno referišu na ovaj incident. Naime, u okviru brenda "EIGHTYFOUR", pojavile su se majice sa provokativnim natpisima, poput onih koje parodiraju logo benzinske stanice "76", promenjen u "69 Michelle", uz slogan "Zvanično gorivo Nightcap-a", koji referiše na NASCAR. Tu je i majica sa natpisom "That’s My Michelle" u okviru fiktivnog "Nightclap Filmskog odeljenja".

Ovaj potez nije prošao bez kritika, a neki čak spekulišu da je sve možda bilo inscenirano. Pojavile su se i reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici istakli moguće zabune sa pesmom Guns N' Roses "My Michelle" iz 1987. godine, što bi moglo doneti pravne posledice.

Šarp je već imao pravne nesuglasice u prošlosti, pa ostaje da se vidi da li će dobiti zahtev za obustavu prodaje od strane Aksla Rouza ili drugih koji smatraju da je prešao granicu.

(Telegraf.rs)

Video: Policija objavila snimak hapšenja poznatog fudbalera i kako su ga izvukli iz auta: "Izlazi napolje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA