Umro čovek koji je stvorio mašinu od Brejdija: "Značio je ceo svet za mene"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Greg Harden, čovek koji je savetovao brojne sportiste na Univerzitetu u Mičigenu, uključujući Toma Brejdija i Majkla Felpsa, preminuo je u 75. godini!

Harden je preminuo u četvrtak zbog komplikacija nakon operacije, a njegova smrt i te kako je pogodila samog Brejdija koji se oglasio u javnosti.

- Značio je ceo svet za mene i nikada ne bih ostvario uspeh koji sam postigao bez vremena, energije, ljubavi i podrške koju mi je pružio - napisao je Brejdi.

Harden je na Univerzitet stigao 1986. godine kao savetnik za lični razvoj sportista. Sa Felpsom je radio na njegovom mentalnom zdravlju, a mnogi sportisti su za njega rekli da im je prijatlje i da su imali poverenja u njega.

- Greg je donosio mudrost, radost i svoju umirujuću prirodu u svaku interakciju. Njegovo prisustvo će nam svima nedostajati. Iako smo moja porodica i ja slomljeni, držimo se lekcija, uputstava i sećanja koja će zauvek biti Gregovo nasleđe. Neizmerno smo blagosloveni što smo ga imali u svojim životima - rekao je Dezmon Hauard, bivši NFL igrač, kog je takođe Harden savetovao.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA