Ludilo u Banjaluci! Vojvodina posle drame pobedila Partizan, Grobari izbačeni iz hale

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rukometaši Vojvodine osvojili su Superkup Srbije pošto su u meču za trofej posle velike borbe savladali ekipu Partizana rezultatom 24:22 i na taj način im se revanširali za poraz u finalu nacionalnog kupa prošle sezone.

Crno-beli su bolje otvorili susret, golovima Crnoglavca poveli sa 2:0, da bi posle pet minuta igre na semaforu stajalo 4:1 u korist Beograđana.

Ipak, Vojvodina je zahvaljujući Petru Đorđiću stigla do preokreta i povela sa 10:8, ali je kapiten crno-belih Nikola Zečević ekspresno odgovorio i smanjio na 10:9.

Novosađani su na odmor otišli sa golom prednosti ali su se susreli sa velikim problemom, jer je parket zbog povrede napustio Stefan Dodić.

U nastavku su obe ekipe bile odlične u defanzivi, ali su u osudnim trenucima rukometaši Vojvodine bili skoncentrisaniji i osvojili prvi trofej u novoj takmičarskoj godini.

najefikasniji pojedinac susreta bio je rukometaš Vojvodine Milan Jovanović koji je postigao 10 golova.

Na polovini drugog kvartala došlo je do manjeg navijačkog okršaja, a kako se moglo videti na snimku iz hale su udaljeni navijači Partizana.

Takođe, novosadski sastav se plasirao i u finale Sverspkog kupa gde će odmeriti snage protiv Borca iz Banjaluke koji je rezultatom 27:26 savladao Slogu.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Radivojević: Spremali smo se za velike stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA