Otkriveno koliko je para uzeo Tom Kruz za akrobacije na Olimpijadi: Stvarno nećete verovati!

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Holivudski glumac Tom Kruz oduševio je svet kada se pojavio na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu, i tom prilikom izveo još jednu "uspešnu misiju" tokom predaje zastave od strane Pariza sledećem organizatoru Los Anđelesu.

Nekoliko nedelja posle kraja Olimpijskih igara, Kejsi Vaserman, predsednik Olimpijskih i Paraolimpijskih igara LA2028, je otkrio detalje. On je istakao da je Kruz bio potpuno za to da skoči sa stadiona Stade de France kako bi primio zvaničnu olimpijsku zastavu od gradonačelnice Los Anđelesa, Karen Bas, i olimpijke Simon Bajls.

Zvezda "Nemoguće misije" zatim je krstario (bez igre reči) ulicama Pariza na svom motoru pre nego što je ukrcao avion u blizini Ajfelovog tornja, a zatim se ponovo pojavio u snimljenom segmentu, padobranom skačući u oblast blizu znaka Holivud u Los Anđelesu.

- U pozadini ove priče je to da smo shvatili da snimamo 15-minutnu emisiju uživo, pa sam angažovao, po mom mišljenju, najboljeg čoveka na svetu za to -.  rekao je Vaserman tokom nedavne panel diskusije CNBC X Boardroom, prema izveštaju The Hollywood Reporter-a i dodao da je Kruz insistirao da sam izvede sve akrobacije:

- Mi smo bili u fazonu, nema šanse da će se ovo desiti. Dobićemo četiri sata vremena za snimanje“, rekao je Vaserman. „Plan je bio da uradimo deo sa znakom Holivud, on će predati zastavu i to je to. Možda dobijemo ostalo uz dublere. Međutim, nakon pet minuta prezentacije, [Tom Kruz] je rekao: 'Računajte na mene. Ali radim sve samo ako to sve mogu da uradim sam.

Kruz ne samo da je uradio sve, već je, prema Vasermanu, nadoknada za ove akrobacije koju je tražio je iznenadila sve. Naime, sve što je radio, radio je besplatno.

- Završio je snimanje ‘Nemoguće misije’ u 18 časova u Londonu, odmah se ukrcao u avion. Sleteo je u Los Anđeles u 4 ujutru i snimio scenu u kojoj se ukrcava na vojni avion. U Los Anđelesu je dva puta skočio padobranom. Nije mu se dopao prvi skok, pa je uradio drugi. Zatim je helikopterom leteo od Palmdela do znaka Holivud, snimao od 1 do 5, pa se helikopterom prebacio na aerodrom u Burbanku i vratio u London.

Pogledajte u galeriji kako je sve izgledalo na licu mesta:

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA