"Izlazi napolje": Policija objavila snimak hapšenja poznatog fudbalera i kako su ga izvukli iz auta

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Policijska uprava Majamija objavila je snimak sa kamere koji prikazuje incident u kom je učestvovao NFL igrač Tajrek Hil, inače član Majami Dolfinsa!

Hil je priveden u nedelju u blizini "Hard Rok stadiona", i to samo nekoliko sati pred prvi meč sezone koji njegov tim treba da odigra protiv Džeksonvil Džeguarsa.

Pomenuti fudbaler je zauszavljen zbog saobraćajnog incidenta, ali je, sudeći po snimku, pravio određene probleme policiji.

Ono što je počelo kao zahtev za ličnu kartu brzo se pretvorilo u scenu frustracije, jer snimak sa telesne kamere pokazuje da je Hil postao vidno iritiran načinom na koji je policajac prišao njegovom vozilu, kucajući na prozor kako bi privukao njegovu pažnju.

Napetost je eskalirala dok je Hil, nestrpljiv da stigne do stadiona, tražio svoju ličnu kartu i pokušavao da nastavi, ali policajci nisu popuštali. Prvi video koji je objavila policija prikazuje oštar razgovor Hila sa policajcem na njegovom prozoru.

- Samo mi dajte kartu, brate. Zakasniću - čuje se kako kaže.

Međutim, kada se policajac vratio i video da je prozor ponovo zatvoren, situacija je krenula na gore. Policajac je zahtevao da Hil opet spusti prozor, desio se otpor, da bi sam igrač zamoljen da izađe iz vozila.

Ono što je usledilo bila je scena koju niko nije očekivao. Prema snimku, policajci su silom izveli Hila iz njegovog automobila, stavljajući ga licem na asfalt. Zvezda tima, vidno potresen, čuje se kako na telefonu kaže nekome "Hapse me,“ dok su ga brojni policajci okruživali.

(Telegraf.rs)

Video: Pare na sve strane: Pogledajte hapšenje bivšeg fudbalera Reala i članova bande koji su nameštali mečeve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA