Uz njega su mnogi Srbi odrasli, a sada ga ne mogu ni prepoznati: Čuveni borac promenio kompletan lični opis!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od najzanimljivijih emisija u Srbiji tokom prve, ali i druge decenije 21. veka je bilo "Američko rvanje", kako su ga kolokvijalno i nazivali kod nas. Poznati kečeri su postali heroji mnogih mladića, a plišane igrače širom naše zemlje su bile najveći protivnik u "ringu". Neki od tih kečera su ostali aktivni, ali samo u drugim sferama života, te su neki poput Dejva Bautiste otišli u svet glume,  dok je i svoj lični opis potpuno promenio.

Dejv Bautista je bio jedan od miljenika početkom dvehiljaditih godina, kada je upravo i započeo svoju rvačku karijeru. On je bio upečatljivog izgleda, ogromni mišići, bradica ali i ponašanje kojim je sebe jednonstavno nazivao "Životinja" dovoljno govore.

Njegov završni potez "Batista bomba", ostala je i jedan od najupečatljivijih momenata detnjstva kod mnogih mladića u Srbiji koji su ušli u svoju treću, ali i četvrtu deceniju života. Batista je najveću slavu dosegao 2003. godine kada je ušao u "Evolušn" zajedno sa Tripl Ejčom, Rikom Flerom i Rendijem Ortonom.

Svoju prvu titulu prvaka sveta je osvojio 2005. godine, kada je na 21. Vreslmaniji slavio protiv Tripl Ejča, a tada je ovaj događaj imao čak 1.09 miliona gledalaca. Kasnije je Batista u ojš nekoliko navrata uspevao da dolazi do pojaseva, da bi se iz rvanja povukao 2019. godine.

Sada se fokusirao na svoju glumačku karijeru, došao je do Marvela, dok je glumio u nekim od najvećih ostvarenja Holivuda u poslednje vreme poput Dine, Najvs Auta i mnogih drugih. Samim tim, Batista je totalno promenio svoj lični opis, a pitanje je - da li biste mogli da ga prepoznate?

(Telegraf.rs)

Video: Zbog fotki u tangama šampionka dobila otkaz: Sad je zaradila milion dolara za eksplicitni video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA