Mladi odbojkaši Srbije izgubili na neverovatan način: Imali 2:0 u setovima, pa se u potpunosti ugasili

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi odbojkaši Srbije nažalost su doživeli krajnje neverovatan poraz na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, iako su imali prednost od 2:0 u setovima protiv selekcije Poljske - 2:3 (27:25, 25:23, 21:25, 22:25, 10:15).

Prosto je neverovatno kako su naši momci tako naglo pali na ovoj utakmici, pošto su imali kontrolu nad rezultatom i igrom tokom prva dva seta, a mogli su meč da reše nekoliko puta.

Doduše, u prvom setu su se naši odbojkaši vratili iz minusa od četiri poena (12:16) i na kraju su slavili na razliku, da bi u drugom setu uglavnom bila vođena borba od poena do poena, ali je i ona pripala našim momcima.

Treći set je krenuo idealno sa 8:4 za naše, ali je onda tim Poljske uzvratio na način na koji smo mi to uradili u prvom setu i smanjio je na 1:2 na ovom meču.

Ostaje žal zbog tog četvrtog seta, kada je Srbija vodila sa 20:16, a onda je dopustila Poljskoj seriji od 9:2, čime je preokrenula rezultat i na kraju uvela meč u peti set.

Na kraju, taj poslednji deo igre je bez ikakvih problema pripao Poljacima, koji su stigli do pet meč lopti i iskoristili su drugu.

(Telegraf.rs)

Video: Petarda umalo pogodila sudiju u glavu na meču Zvezde i Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA