Veliko pojačanje: Partizan doveo Nindžu iz Irana!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Iranski golman Said Heidarirad danas je i zvanično potpisao jednogodišnji ugovor sa rukometnim klubom Partizan i predstavljaće veliko pojačanje na golu crno-belih.

Iskusni čuvar mreže je tokom prethodnih sedam godina nastupao za Dinamo iz Bukurešta, sa kojim je osvojio čak 15 trofeja i tokom pet sezona igrao Ligu šampiona.

Odmah po dolasku u Beograd želeo je da pozdravi navijače Partizana, a potom nam je objasnio kako je dobio nadimak Nindža.

- Srećan sam što sam postao deo jednog od najvećih srpskih klubova. Pozdravljam sve navijače Partizana i verujem da ćemo, uz njihovu podršku, imati sjajnu sezonu. Što se tiče mog nadimka, dobio sam ga kada sam tek došao u Bukurešt. Bio sam mlad, nisam imao mnogo iskustva i previše sam skakao kada bih pokušavao da odbranim. Zbog toga su me saigrači prozvali Nindža i taj nadimak je ostao do danas - rekao je Said.

Heidarirad će već na svom debiju u crno-belom dresu imati priliku da osvoji trofej, s obzirom na to da prvi zvaničan meč u novoj sezoni Partizan igra protiv Vojvodine, u utakmici Superkupa.

(Telegraf.rs)

Video: Majka u 50-toj, da moguće je! Legendarna srpska rukometašica Srbije poslala moćnu poruku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Godza

    31. avgust 2024 | 19:37

    Golmana imamo Nemamo onih ostalih 10

  • 😅😅😅😅😅

    31. avgust 2024 | 18:38

    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

  • Cvsa

    31. avgust 2024 | 19:53

    Taj najveci klub nije bio prvak zadnih 15 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA