Nova drama na Paraolimpijskim igrama: Nestala sportistkinja, otišla u restoran i izgubila se bez traga i glasa

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Paraolimpijske igre u Parizu nažalost danas drma skandal za skandalom, pošto je nakon oduzimanja srebrne medalje našem Nebojši Đuriću, stigla vest da je jedna sportistkinja nestala bez traga i glasa nakon što je otišla u restoran. O svemu je obaveštena i francuska policija koja radi na slučaju. 

Ono što je poznato jeste da se radi o paraolimpijki iz Ruande, ali njen identitet nije obelodanjen sa javnošću, a nestala je u Parizu pre nekoliko dana. Takmičila se u sedećoj odbojci i napustila je kamp u kojem je bila smeštena njena delegacija.

Da stvar bude još čudnija, ona nikoga nije obavestila oko toga gde ide, niti se očigledno bilo ko za to zanimao. Navodno je otišla u restoran, a predsednik Olimpijskog komiteta Ruande je istakao da je o svemu obavestio policiju i tužilaštvo, koje je pokrenulo detaljnu istragu.

Prosto je neverovatno da se tako nešto desilo na najvećem sportskom događaju na planeti, ali nisu strani nestanci sportista na drugim nadmetanjima. Imali smo takav slučaj nedavno i u Hrvatskoj, kada su se u beg dali mladi rukometaši Burundija, a takav je bio slučaj i u Beogradu kada su nestala dvojica mladih rvača iz Maroka.

Na Olimpijskim igrama u Londonu je takođe došlo do sličnog bega, kada su takmičari iz Kameruna pokušali da nestanu iz oka javnosti, a i Beograd u skorije vreme pamti nestanak trojice boksera iz DR Konga tokom 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: "Traktoristi" preorali teren u Loznici i pobedili Radnički iz Niša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    31. avgust 2024 | 15:38

    Nije se ona izgubila nego je ciljano pobegla. Ljudi ne zele da se vrate u svoje bedne zemlje. Ukazala im se prilika, inace drugacije ne bi dobili vizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA