Divan gest srpskog sportiste: Kreće u hodočašće do Ostroga da bi pomogao dečacima koji boluju od opake bolesti

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji golman Vaterpolo kluba Šabac, a kasnije i Kopra, Saša Jovanović odlučio se da organizuje humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od Dišenove mišićne distrofije a sve u dogovoru sa roditeljima petorice dečaka koji boluju od ove bolesti, koji su članovi organizacije "Jedro".

Saša je svoju karijeru počeo kao vaterpolista, a nakon odlaska u penziju bavio se kik-boksom, odradio i deset profesionalnih borbi, a poznat je i po mnogim humanim delima.

Saša će na Malu Gospojinu krenuti na put kojim će pokušati da sakupi što je više moguće pomoći za decu obolelu od Dišenove mišićne distrofije. Svoja jedra Saša i njegova dva prijatelja će podići 21. septembra kada počinje pustolovina.

Prvog dana Saši će se priključiti njegov drugar iz osnovne škole, Vladimir Petrović, a na hodočašće do Ostroga, biće jači za Slobodana koji je usled komplikacija pre tri godine ostao slep.

Svako ko želi da pomogne, može kontaktirati Sašu putem njegovog Instagram profila ili poslati poruku sadržine "5" na broj 3091. Cena SMS poruke je 200 dinara.

Fondacija "Jedro" osnovana je sa ciljem unapređenja zdravstvene zaštite i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.

(Telegraf.rs)

Video: Stevanović posle zlata na OI: "Da sustignemo Durenta..."; Jakšić poručio: "Daleko je Los Anđeles..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA