Tragedija u Americi: Učesnica Olimpijskih igara se udavila hranom, Danijeli telo pronašli tek posle pet dana!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jako tužne vesti...

Velika tragedija zadesila je olimpijski svet samo osam dana po završetku Olimpijskih igara u Parizu. Nekadašnja učesnica Igara u biciklizmu, Danijela Lareal Ćirinjos iz Venecuele pronađena je mrtva u jednom hotelu u Las Vegasu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Petostruka učesnica Olimpijskih igara pronađena je tek nakon pet dana, pošto su kolege alarmirale policiju, jer se ona nije pojavljivala na svom radnom mestu čitave sedmice, bez odgovora i bilo kakvih poziva, javlja Njujork Post.

Prema prvim izveštajima policije, sumnja se da se Danijela udavila hranom, a da je u tom momentu bila sama u svom apartmanu i da nije mogla da pozove pomoć zbog čega se ugušila.

Policija tvrdi da je ona preminula 11. avgusta, nakon što su pronađeni tragovi hrane u njenoj traheji i disajnim putevima.

Inače, Danijela je bila jedna od najboljih venecuelanskih biciklistkinja i učestvovala je na svakim Igrama od 1992. do 2012. godine u Barseloni, Atalanti, Sidneju, Atini i Londonu.

Bila je osvajačica zlatnih medalja u San Salvadoru 2002. godine i dva srebra, jednog na istom takmičenju, a drugog u Meksiko sitiju tokom Panamaričkih igara. Takođe je došla do dva srebra u Santo Domingu.

Završila je Fakultet za fizičko vaspitanje, a poslednjih godina boravila je i radila u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Telegraf.rs)

Video: Trener IMT-a: "Najbolji igrač na utakmici bio je sudija i ja tu ništa više ne bih dodao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA