"Besna sam, tužna i srce mi je slomljeno, Lazare...": Amerikanka se oprostila od Srbina koji se udavio u SAD

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velika tuga...

Prošlo je nedelju dana otkako se 8. avgust srpski crossfit sportista Lazar Đukić udavio na jednom takmičenju u Americi, kada mu spasioci nisu pružili pomoć. Svet je i dalje šokiran onime što se dogodilo, a sada se oglasila i jedna "koleginica" našeg tragično nastradalog Lazara.

Radi se o Hejli Adams, osobi koja je na svojim društvenim mrežama već u dva navrata. Ona se prvo oprostila od njega, kada je objavila i jednu emotivnu poruku.

- Imala sam tu privilegiju da ga poznajem i da treniramo zajedno sa njim 2022. godine na igrama. On je bio jedan od najboljih trening partnera koje sam ikad imala. Ne samo zbog njegovih atletskih sposobnosti, već i zbog toga kakva je osoba bio. Volimo te Lazare, iskazivaćemo ti čast na najbolji mogući način koji znamo.

Od ove objave je prošlo nekoliko dana, kada se Hejli još jednom oglasila.

- Tužna sam, besna sam, srce mi je slomljeno. Nemam prave rčei da opišem kako se osećam. Lazar je zaslužio bolje, svi smo zaslužili nešto bolje. Dok se ne vidimo ponovo Lazare. Život je dragocen, nikad nam nije sutrašnjica zagarantovana.

(Telegraf.rs)

Video: Pred Lugano pričao o srpskom fudbalu, sudijama...: Nikad surovija konferencija Stanojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA