Bokserka za koju se sumnja da je muško navodno dobila poruke od Embapea: Evo šta je as Reala tražio od nje

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Danima se spekuliše oko ovoga, ali nikakve zvanične potvrde nema

Fudbaleri madridskog Reala večeras zvanično otvaraju novu sezonu i pokušaće protiv Atalante da se domognu još jednog trofeja u Superkupu, dok je njihv napadač Kilijan Embape u centru pažnje zbog stvari van terena!

Naime, pojedini evropski mediji prenose one alžirske i tvrde da je Embape navodno poslao poruku boskerki Imane Kelif za koju mnogi i dalje sumnjaju da je muško.

Navodno, sam Imane je medijima u domovini rekla o poruci koju je tokom OI dobila od Embapea. Uz napomenu da je ovo i dalje pod znakom pitanja.

- Primila sam stotine poruka od Embapea, koji je želeo da izađemo posle mog poslednjeg meča - navodno su reči su ove kontroverzne bokserke koje su potresle mreže u poslednjim satima.

Odmah su se pojavili video snimci stručnjaka usko povezanih sa tračevima, koji nisu propustili priliku da komentarišu ovu vest.

Imane je, inače, privukla veliku pažnju svojim učešćen na OI, nakon što je otpočetka bila predstavljena kao muškarac. Dobila je mnogo kritika zbog svog angažovanja među ženama u boksu, a njen otac je na kraju pokazao dokaze da je rođena kao devojčica.

S druge strane, ovo nije prvi put daje Embape umešan u sličan skandal. Pre izvesnog vremena, Francuz je navodno bio u vezi sa transrodnom Ines Rau s kojom je čak uhvaćen i na jahti.


(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA