Veliki uspeh reprezentacije Crne Gore u ribolovu: Osvojeno visoko četvrto mesto na prvenstvu Jadrana

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Na redu je Svetsko prvenstvo i novi izazovi

Na prvenstvu Jadrana u ribolovu na veliku ribu, koje je održano u akvatorijumu ispred mesta Rogoznica pored Splita od 6. do 10. avgusta, crnogorski nacionalni tim u sastavu: kapiten Denis Mandić, Gligo Mitrović, Goran Rodić i Božidar Draganić, osvojio je visoko četvrto mesto sa ulovljenih 15 tuna u tri takmičarska ribolovna dana.

Ovaj uspeh je još veći s obzirom na to da su iza crnogorske reprezentacije ostale ekipe iz Italije, Slovenije, Francuske, Portugala, Senegala, SAD-a i drugih zemalja, dok su prva tri mesta zauzeli predstavnici domaćih hrvatskih ekipa.

Reprezentativci Crne Gore veruju da bi zadržali najmanje treće mesto (kao što su bili prvih dva ribolovna dana) da nije došlo do kvara na motorima broda, što im je otežalo i onemogućilo ostvarenje još boljeg rezultata.

I pored toga, zadovoljni su postignutim i ističu da su u odličnom obliku pred predstojeće Svetsko prvenstvo u lovu na veliku ribu, koje će se održati u novembru ove godine u Los Kabosu, Meksiko, gde će predstavljati Crnu Goru na najvećem svetskom ribolovnom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Video: Vožnja specijalnim čamcem "airboat" sa ribočuvarima "Vojvodinašuma" kod Rama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA