Oglasile se Igre zbog smrti Srbina Lazara Đukića skandaloznim saopštenjem: Jedan detalj je iznervirao sve

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velika tragedija...

Lazar Đukić je tragično preminuo na Kros fit igrama, kada se udavio, a spasioci nisu odreagovali na vreme. Sada su se Igre oglasile sa jako čudnim saopštenjem.

Naime, oni su se oglasili, ali u svom saopštenju, pored podrške porodici, nijednom i nigde nisu naglasili ime Lazara koji je umro.

- Kros fit je duboko tužan zbog smrti takmičara "CrossFit Games"-a tokom plivačkog dela individualnog događaja 1 na Kros fit igrama 2024. U potpunosti sarađujemo sa vlastima i činimo sve što možemo da podržimo porodicu u ovom trenutku. Ostatak današnjih događaja je suspendovan. Dobrobit takmičara nam je na prvom mestu i slomljeno nam je srce zbog ovog tragičnog događaja - napisali su.

Ova tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu, gde su brzo došli i spasioci koji nisu mogli da dođu do njega, dok i dalje tragaju.

Lazar je napravio i velike pomake na svetskoj sceni. Kada je počeo 2017. godine, nalazio se na 1351. mestu, dok je ove godine do 88. pozicije u ovom sportu.

Da stvari budu još tragičinije, on je pre samo pet sati objavio i putem svog Instagram priče i mesto na kom mogu svi da ga prate, a bio je izuzetno cenjen, o čemu svedoče i brojna gostovanja koja je imao.

Lazar Đukić je između ostalog bio i jedan od najboljih u Evropi.

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA