Tragedija: Poginuo Rejes Moronta (31)

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji bacač Dodžersa Rejes Moronta, tragično je preminuo u 31. godini, prenosi brojne inostrani mediji. Da stvari po njega budu gore, on je samo tri dana ranije dobio otkaz u ekipi Leonta, gde je poslednje i nastupao.

Naime, Moronta je potpisao za Dodžerse u martu 2022. godine, a te sezone je igrao u 22 utakmice, bacajući 23.2 ininga, dok je dozvolio 11 poena, imao je 10 "ranova" i 27 "strajk auta".

Osim MLB-a, on je odigrao i 11 utakmica za Triple-A Oklahoma Siti, gde je bio sasvim solidan.

Kada je reč o njegovoj karijeri, on je prvobitno potpisao za San Fransisko Džajantse kao ruki iz Dominikanske Republike, dok je debitovao za istu ekipu u septembru 2017. godine. Igrao je čak 136 mečeva za ovaj tim u periodu od 2017. do 2021. godine, a onda je otišao kao slobodan igrač.

Dodžersi su ga potom potpisali, ali i otpustili u avgustu 2022. godine.

Nažalost, kako tvrdi novinar Hektor Gomez, Moronta je poginuo u nesreći dok se vraćao kući u nedelju. Iz Dominikanske Republike kažu da se nesreća dogodila u kvartu Kingija blizu grada Santijago de los Kabaljeros.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA