Odbojkaši Srbije iz bizarnog razloga ne idu na put pred Olimpijske igre!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zaista neverovatno...

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije je uspela da se plasira na Olimpijske igre u neizvesnom raspletu kvalifikacija, ali će u Pariz otići bez pravog ispita!

Plan izabranika Igora Kolakovića bio je da se na turniru u Poljskoj odrade poslednje provere, međutim gust avio saobraćaj ih je sprečio u nameri. Zbog toga će naši igrači ostati u Beogradu i odatle potom otići na najveću smotru svetskog sporta.

Tako Orlovi neće odigrati pripremne okršaje protiv Sjedinjenih Američkih Država i Japana i u Francuskoj će bez jakog susreta odigrati svoje mečeve u grupi.

- Nismo mogli da dođemo do Gdanjska u normalno vreme i odlučili smo da odustanemo od utakmica. Znamo da je sada Odbojkaška federacija Poljske u problemu da organizuje takmičenje bez četvrtog učesnika. Ipak, nismo bili u situaciji da budemo po aerodromima i menjamo letove, mada smo zahvalni na pozivu koji smo dobili - rekao je Igor Kolaković za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Još uvek se ne zna kada će tim otputovati u Pariz, a selektor je zahtevao da to bude u utorak.

Srbija se na OI nalazi u grupi sa Francuskom, Slovenijom i Kanadom. Dve najbolje ekipe u grupi idu dalje, kao i dve od tri najbolje selekcije koje budu na trećem mestu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Zvezde blista posle osvajanja titule: "Nisam očekivao 3:0"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA