Osuđen zbog silovanja, ležao godinu dana u zatvoru, sad je doneo radikalnu odluku pred učešće na OI

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Donekle i logična odluka

Kao što je ranije objavljeno, holandski odbojkaš na pesku Stiven van de Felde, iako je osuđeni silovatelj, učestvovaće na Olimpijskim igrača u Parizu!

Oko njegovog natupa bilo je dosta kontroverzi, jer je 2016. godine osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja maloletnice u Engleskoj, da bi kaznu oslužio u Holandiji gde je pušten nakon samo godnu dana iza rešetaka.

On je kao 18-godišnjak 2014. godine došao u Englesku i imao odnose sa devojčicom od 12 godina. Iako njihov odnos nije bio nasilan, prema tamošnjem zakonu to se vodilo kao silovanje maloletnice. Upoznao je svoju žrtvu preko Fejsbuka, potom je otputovao iz Amsterdama u Veliku Britaniju, a zatim imao odnose sa njom u Milgon Kinsu.

U međuvremenu je dobio oprost i ide na OI u paru sa Metjom Imersom, da bi malo pre početka OI doneo radikalnu odluku da ne boravi u olimpijskom selu - već u privatnom smeštaju u Parizu.

Promena smeštaja ima za cilj da obezbedi što više smirenosti za sportistu, dok je veoma važno napomenuti i to da tokom turnira neće razgovarati sa novinarima

(Telegraf.rs)

Video: Prekinut prijateljski meč Partizan - Pariz zbog vređanja supruge Nebojše Čovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA