Šok, povlači se legendarni kečer! Mnogi ga obožavaju, nedavno je bio u Beogradu, a deci u Srbiji je bio i idol

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ko god je rođen tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih...

Kada se u Srbiji, a verovatno i širom sveta pomene termin "Američko rvanje", jedna od prvih asocijacija je Džon Sina, legendarni kečer, koji je bio idol mnogih u našoj zemji. Upravo je on odlučio i da ode u penziju, što je i sam potvrdio!

Džon Sina je neko ko je dodatno popularzivao ovu emisiju, iliti ovaj sport, kako ga već neko i može nazivati, a koliko je veliki bio, dovoljno govori i to što je ostao idol jedne generacije.

Teško da u Srbiji postoji neko ko je rođen početkom dvehiljaditih ili krajem devedesetih, a ko nije birao između Rendija Ortona i Džona Sina u njihovim legendarnim mečevima.

Takođe, još jedna stvar koja čini Džona Sinu prema mnogima jednim od najvećih u ovome je i to što je čak 16 puta bio "World heavyweight" šampion.

Ipak, on je tokom "Money in the bank" iventa u Toronto došao kao specijalni gost i poručio je jednu veoma tužnu vest. Odlučio je da se povuče.

Džon Sina je najavio da će se povući 2025. godina, a da će njegov poslednji meč biti na "Wrestlemania 41", ali je takođe između redova i provukao da će ostati pri WWE-u.

"GOAT" odlazi u penziju...

Inače, Džon Sina je nedavno bio i u Beogradu, gde je snimao film.

(Telegraf.rs)

Video: Minut ćutanja za legendu Partizana koja je preminula u 97. godini života

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA