Vreme čitanja: oko 1 min.

Sava Ranđelović: "Nema većeg takmičenja od Olimpijskih igara, maksimalno smo motivisani"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

OI u Parizu će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.

  • 0
Sava Ranđelović, vaterpolo Srbija Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaterpolisti Srbije su u Kragujevcu završili deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, a od nedelje se nalaze na pripremama u Kranju.

Sava Ranđelović, vaterpolista Srbije, istakao je da je zadovoljan kako su se pripreme odvijale, kao i da je nametnut odličan ritam.

- Zadovoljan sam kako smo radili u Kragujevcu. Nije bilo opuštanja i od samog početka je nametnut odličan ritam, kakav bi i trebalo da bude za turnir kakav nas čeka na Olimpijskim igrama, izjavio je vaterpolista Srbije Sava Ranđelović posle priprema u Kragujevcu, preneo je Vaterpolo savez Srbije (VSS).

Na pripremama su svi igrači izuzev Đorđa Vučinića kojeg je povreda sprečila da se javi selektoru Urošu Stevanoviću, navodi VSS.

- Nema većeg takmičenja od Igara i jasno je zbog čega smo svi motivisani maksimalno. Svi smo na okupu, svi zdravi tako da nesmetano radimo. Imamo još vremena da ispravimo neke nedostatke kako bi Pariz dočekali spremni. Sa nama je proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić kao sportski psiholog i njegovo prisustvo dosta znači - zaključio je Ranđelović.

Vaterpolisti Srbije će u Kranju ostati do drugog jula, a potom im sledi turnir u Šapcu, pa nastavak rada u Novom Sadu, Podgorici i Beogradu.

OI u Parizu će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Obradović me pozvao na utakmicu, bilo je fenomenalno!": Legendarni Hrvat ekskluzivno za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA