Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampionat Srbije u vožnji na hronometar održan u Erdeviku

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajović kao vetar!

  • 0
Biciklistički savez Srbije Foto: Biciklistički savez Srbije

Na sjajno pripremljenoj stazi, u organizaciji BK Šid i BS Srbije, u Erdeviku je održan Šampionat Srbije u vožnji na hronometar za sve kategorije.

U okršaju seniora bez premca je bio Dušan Rajović, vozač profesionalne ekipe Bahreina, ovde u dresu matičnog kluba Metalac iz Kraljeva, koji je stazu dugu 29,6 kilometara prevezao za 35,21 minut.

Drugo mesto osvojio je Ognjen Ilić (Borac, Čačak) sa zaostatkom od 25 sekundi, a treći Veljko Stojnić (Lotus tim, Sombor) sa zaostatkom za pobednikom od 1:25 minuta.

Seniorke su vozile na stazi dužine 19,6 km. Nova šampionka Srbije je Irina Stevanović (BK Jednota, Šid) koja je deonicu prevezla za 31:51,58 časova. Drugo mesto je osvojila Katarina Marinac (Elite, Novi Sad) sa vremenom 32:06,21 minut, a treća je bila Bojana Jovanović (BK Šid, Šid) u vremenu 34:01,20 časova.

U nedelju, 23. juna 2024. se vozi drumska trka za Šampionat Srbije za sve kategorije. Na poznatoj stazi Beranovac, organizator je BK Metalac iz Kraljeva i BS Srbije, posle koje će biti poznati i predstavnici Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: Od starih bicikala pravi fenomenalna prevozna sredstva, neka čak nemaju volan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA