≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati reper pokazivao srednji prst navijačima, ali se na kraju meča sreća okrenula protiv njega!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajonsi ostali bez Super Boula

  • 0
Eminem pokazuje srednji prst tokom NFL meča Foto: Printskrin / X / MARCAinENGLISH

Konferencijska finala NFL-a okončana su pobedama Kanzas Siti Čifsa i San Francisko Fortinajnersa, pa će se kroz desetak dana naći u Super Boulu i boriće se za najprestižniji pehar u svetu američkog fudbala.

Dok je protiv Baltimor Rejvensa najpoznatiji posetilac na tribinama bila Tejlor Svift, u okršaju sa San Franciskom na gostujućem terenu Detroit Lajonse podržavao je Eminem.

Reper rodom iz Sent Džozef godinama je poznat kao veliki pristalice ekipe koja je ove godine napravila bum i konačno prošla među četiri najbolje, ali je ipak tugovao na kraju susreta u Kaliforniji.

Tokom duela njegovom timu je išlo vrlo dobro, pa je u jednom od "okršaja" sa navijačima uzvratio "srednjacima" uz gestikulaciju. Oprezni fanovi su naravno usnimili i sam kraj duela sa potpuno drugačijom slikom.

Eminem se hvatao za glavu u presudnim momentima susreta kada je njegov tim izgubio maltene svaku šansu. Sve se brzo okreće, definitivno.

(Telegraf.rs)

Video: Tom Brejdi otišao u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA