Javila se srpska odbojkašica iz Izraela: "Ubeđena sam da ću uskoro da napustim zemlju"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Marta Drpa se zahvalila svima na brizi

Srpska odbojkašica Marta Drpa koja je trenutno u Izraelu, oglasila se povodom ratne situacije u ovoj zemlji, gde je nastalo pravo krvoproloće posle napada Hamasa 7. oktobra u zoru.

Trenutno je prema poslednjim informacijama više od 1.000 izraelskih žrtava, a više od 600 palestinskih, nakon kontra udara Izraela na pojas Gaze.

U Izraelu je trenutno i srpska odbojkašica Marta Drpa, koja se oglasila putem društvenih mreža i poručila je svima da je dobro i zahvalila je svima koji su joj pružili podršku.

- Prijatelji, hvala vam svima na ogromnoj podršci i ljubavi koju šaljete u ogromnim količinama. Dobro sam, i dalje zahvalna što sam na sigurnom i što su svi moji prijatelji ovde i saigračice dobro. 

- Ova situacija zahteva ekstremne emotivne i mentalne napore s toga mi ne uzimajte za zlo što nisam u stanju svima da odgovaram na poruke. Ubeđena sam da ću uskoro da napustim Izrael i da će sve biti u najboljem redu. I na tome sam zahvalna, jer za mnoge ništa više nikad neće biti u redu - napisala je u poruci Marta Drpa.

(Telegraf.rs)

Video: Anhel Di Maria zaobišao novinare, pa oduševio mališane posle meča sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA