Odbojkaši Partizana prošli u četvrtfinale Kupa Srbije: Vranje osvojilo svega 27 poena na meču

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dominantna partija crno-belih

Odbojkaši Partizana na zaista sjajan način plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su danas na svom terenu savladali ekipu Vranja u tri seta - 3:0 (25:8, 25:7, 25:12).

Koliko su crno-beli bili dominantni govori činjenica da su rivalu prepustili samo 27 poena i to osam u prvom setu, samo sedam u drugom, a 12 u trećem.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Lazar Marinović sa 11 poena, dok su po osam postigli Milija Mrdak, Luka Tadić i Dušan Petrović.

Partizanu se u četvrtfinalu priključila ekipa Radničkog iz Kragujevca koja je slavila nad Borcem iz Starčeva takođe u tri seta - 3:0 (25:21, 25:18, 25:11).

Tamo je najbolji u pobedničkom timu bio David Krastev sa 16 poena, dok je kod poraženih ispred ostalih bio Ivan Ćirović sa 10.

Time su kompletirani svi učesnici četvrtfinala i to će biti: Spartak iz Subotice, Vojvodina, Mladi Radnik, Crvena zvezda, Gornji Milanovac, Ribnica, Partizan i pomenuti Radnički iz Kragujevca.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Ognjenović za Telegraf: Turska je napravila uspešan sistem i to im se isplatilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA