Novi Beograd prošao u polufinale F8 turnira Lige šampiona, Filipović nedovoljan Grcima

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Granados opet fenomenalan

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u polufinale završnog turnira Lige šampiona pobedom nad Olimpijakosom 13:11 (4:2, 2:4, 3:1, 4:4). Utakmica je odigrana na otvorenom bazenu "11. april" na kojem će biti organizovan i kompletan turnir.

Jedan od dva derbija prvog dana završnog dela elitnog evropskog klupskog šampionata bio je neizvestan sve do početka poslednje četvrtine. Novobeograđani su se odvojili na tri razlike (10:7) i povratka za Grke više nije bilo.

Još jednom je Španac Alvaro Granados pokazao da je u najboljoj formi od svih domaćih igrača postigavši čak pet golova, Radomir Drašović i Angelos Vlahopulos po dva, dok su Đorđe Vučinić, Duško Pijetlović, Viktor Rašovič, Miroslav Perković dali po jedan.

Proslavljeni srpski reprezentativac Filip Filipović je bio jedan od trojice vaterpolista sa tri pogotka za Olimpijakos.

Novi Beograd će u polufinalu imati težak zadatak protiv Barselonete u četvrtak, nakon njihove pobede nad Jugom (11:9). U drugom susretu za finale sastaće se bolji iz dvoboja Pro Reko - Ferencvaroš i Breša - Vuljagmeni.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA