Rukometaši napravili ludnicu u svlačionici uz Bajin hit i najavili rušenje Norvežana za četvrtfinale

 
 ≫ 
  • 4

Orlovi veruju u plasman dalje

Rukometna reprezentacija Srbije dominantno je savladala Katar sa 34:24 u meču u kojem se odlučivalo ko će preneti bodove u drugu fazu i sačuvala je šanse za plasman u četvrtfinale.

Neće našem timu biti lako, jer ima ozbiljnu konkurenciju, u vidu Norveške pre svega, sa kojima će igrati u četvrtak od 20.30 u verovatno odlučujućem meču za plasman u četvrfinale.

Da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da je selektor Toni Đerona napravio ozbiljan tim i ozbiljnu timsku hemiju, pokazuje i snimak iz svlačionice, gde su se igrači posle pobede veselili uz pesmu Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi".

Ova pesma je postala hit među mnogim reprezentativnim selekcijama Srbije u različitim sportovima, a nisu je zaobišli ni rukometaši.

Jedan od junaka pobede nad ekipom Katara bio je povratnik u tim, golman Dejan Milosavljev, koji se oporavio od povrede i odmah zablistao na golu.

On veruje da naš tim može da parira Norvežanima i da ima šanse protiv njih. Takođe ističe i da je atmosfera sjajna u timu.

- Mislim da imamo šanse da igramo sa njima, jer su pretežno teški na bekovima, naša odbana je dovoljno snažna i visoka da može da im parira, to je najbitnija stvar, mi smo na bekovima najbolji na prvenstvu.

Mislim da imamo šansu da odigramo dobru odbranu, ako bude dobra odbrana, u napadu ćemo davati golove.

- Atmosfera je super, napravili smo sjajan kolektiv, od društvenih igrica, provedenog vremena na kafi. Dok sam bio u Srbiji nisam napravio nijedan trening sa ekipom, baš mi je lepo što sam deo tima.

Video: Dejan Milosavljev: Idemo dalje do kraja

Pogledajte i ostale izjave naših igrača pred meč sa Norveškom:

Video: Petar Đođić sumira utiske posle plasmana u završnu rundu SP

Video: Bogdan Radivojević: Spremali smo se za velike stvari

Video: Lazar Kukić: Sada slede prave utakmice

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    18. januar 2023 | 19:46

    Vec vidjeno u Qataru😂😂😂...tamo je bilo dajte Brazil da se igramo a ovdje trazimo Norvezane😂😂😂...a nas narod kaze ko trazi on i dobije😂😂😂

  • Realan

    18. januar 2023 | 14:40

    A ko visoko leti, obično nisko pada...

  • Realno

    18. januar 2023 | 15:22

    Al ce Vas oduvaju Norvezani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA