Provokacija Grobara iz Slagalice: Likovao zbog poraza svog "dželata", Delije, a onda se i pokajao

 
 ≫ 
  • 27

Arsenije je ponovo navukao gnev na društvenim mrežama zbog svojih ispada

Ovogodišnje izdanje "Superciklusa" u Slagalici je obeležio polufinalni duel između Arsenija Arsića i Alekse Stefanovića, gde je sve stiglo domete i navijačkih rivalstava, a "publika" je bila ta koja je sve podigla i na jedan veći nivo. Arsenije je poražen, ali ga je očigledno taj poraz i previše boleo, što je pokazao na društvenim mrežama.

Naime, Arsenije i Aleksa su se našli u polufinalnom duelu, koji je obeležila igra "Skočko", gde je Arsenije zbog svog navijačkog opredeljenja igru otvarao na jedan način, kada mu je Aleksa odgovorio i doslovno razgalio Tviter publiku.

Aleksa je kasnije slavio u tom duelu, dok je Arsenije naleteo i na ove osude od tviter publike, te je ušao u samo dublju svađu.  Veliko finale je donelo i bitku Alekse i Kristijana, gde miljenik crveno-bele publike nije uspeo da slavi, u poprilično tesnom i nezivesnom finalu je poražen, a Arsenije je sve dočekao i odmah "bocnuo" svog dželata.

- Ništa od titule ni ove godine - kratko je napisao Arsenije aludirajući na još jednu navijačku pesmu crno-belih.

Slagalica, Arsenije Arsić, Aleksa Stefanović Printskrin: Twitter / arsenije_arsic

Publika je brzo negodovala, rekavši da ovo nije nimalo sportski, niti lepo od njega, s obzirom na to da likuje zbog poraza svog protivnika.

Arsenije je brzo obrisao tvit, potom i objavio drugi u kom se izvinjava, pravadajući se "alkoholisanim" stanjem, međutim, društvene mreže su nešto što ne praštaju greške.

Na kraju je Arsenije nagrađen sa 250.000 dinara za svoj plasman u Slagalici, Aleksa je zaradio 500.000, dok je pobednik zaradio čak 1.000.000 dinara.

Podsetimo, čak je i Slagalica "bocnula" o jednom pitanju, a to možete pogledati ovde.

Video: Novogodišnji intervju sa Gordanom Petrićem: O fudbalu i životu i borbi sa rakom kože

(Telegraf.rs)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    31. decembar 2022 | 21:23

    Arsenije, lepo je kad mlad covek radi na sebi. Osim toga sto radis na svom obrazovanju mogao bi malo da se potrudis da radis malo na svom zdravlju, pre svega psihickom. Imamo hvala Bogu dobre strucnjake kojima mozes da se obratis i sredis zivot na vreme, inace ces jednog dana kad budes suprug i otac imati mnogo problema!

  • Papilon

    31. decembar 2022 | 21:34

    Ne znam da li iko ko imalo poznaje grobare moze da bude iznenadjen, vecito drugi, vecito iskompleksirani zbog toga pa upadaju u sve vece gluposti pokazujuci time koliko su mali.

  • Gg

    31. decembar 2022 | 21:15

    Kompleksas kao i svi ostali, nije lako navijati uvek za slabiji tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA