Tragedija: Bivši šampion sveta preminuo u 24. godini!

 
  • 0

Doživeo je napad tokom surfovanja i udavio se

Kalani David, bivši svetski juniorski šampion sveta, preminuo je tokom vikenda na kostarikanskoj plaži nakon što je doživeo napad u moru!

David je rođen na Havajima, majka mu je bila Kostarikanka, a patio je od Volf-Parkinsom-Vajt sindroma, urođene srčane bolesti koja je izazvala napad i paralizu.

- Doživeo je neku vrstu epileptičnog napada dok je surfovao i udavio se. Smrt je pod istragom - saopštili su iz policije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kalani David (@kalanidavid)

Međutim, bolest ga nije sprečila da uspe u sportu, a pored surfa, gde je 2012. u Panami osvojio junirsku titulu prvaka, vozio je i skejtbord.

Od nekadašnjeg šampiona oprostio se i "Frisurf magazin."

- Teška srca saopštavano da je svet surfing izgubio veoma talentovanog i veoma mladog surfera. Kalani Dejvid je zaista bio čudo od deteta. Bio je bivši svetski juniorski šampion sa doslovno stotinama, ako ne i hiljadama trofeja. Bio je neverovatan i na dasci za surfovanje in a skejtu. Njegov osmeh je bio zarazan i nikad nisam čuo bilo kakvu lošu reč da dolazi sa njegovih usana. Pratio sam i navijao sam za njega dok se razvijao i uskoro će biti organizovan veliki oproštaj od njega. Pratili smo njegovu karijeru skoro 15 godina, možda još od vrtića. Kalani, počivaj u miru, nedostajaćeš nam!

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA