Veljko Ražnatović upisao 13. trijumf: Srbin nokautirao rivala u nemačkom Oberhauzenu

 
 ≫ 
  • 13

Novi ulazak u ring planiran je za 8. novembar u Beogradu

Veljko Ražnatović (25) zabeležio je svoj 13. trijumf u isto toliko profesionalnih mečeva, a poslednja žrtva srpskog boksera bio je Venecuelanac Gusmir Perdomo.

U sjajnom meču u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji svetski poznate agencije Petkos boks promoušn, viđen je sjajan meč. Venecuelanac je pokazao zašto je bio izazivač za svetsku titulu u boksu, ali je Ražnatović dokazao da je naš najbolji kruzeraš. I ovaj meč završio je nokautom (jubilarnim desetim do sada), iako je sedmostruki prvak Venecuele i tri puta Fedelatin šampion bio više nego jak rival. Prekid je usledio na 2.33 minuta u trećoj rundi.

- Drago mi je da sam na ovakav način otvorio vrata za velike mečeve koji predstoje. Gusmir je daleko moj najbolji protivnik do sada, što je i dokazao sam meč u kojem je imao jako dobre momente. Borba nimalo laka, a za pobedu je zaslužan moj trener Zoran Bačulov, kao i Vladan Babić i svi moji sparing partneri i ljudi koji učestvuju u mom oporavku. Vidimo se uskoro ponovo - izjavio je Ražnatović nakon trijumfa u Oberhauzenu.

Novi ulazak u ring planiran je za 8. novembar u Beogradu.

To će biti pravi spektakl, sa vrhunskim rivalom. Srbija će uživati - dodao je definitivno najbolji srpski kruzeraš u ovom trenutku.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva 13

Pobeda 13

Pobeda nokautom 10

Video: Željko boksuje i dobija Veljka u svom prvom meču: Doručak tate sa maminim sinom pa jak sparing

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravoooi

    16. septembar 2022 | 23:19

    S'obzirom da živimo u DIZNILENDU ova vest je prelepa. Dečko ne da nema poja sa boksom, nego ne zna ni zašto je tu. A šta mu to sve treba....e to je pitanje za psihijatra

  • Cvetak

    16. septembar 2022 | 23:17

    Bez umanjivanja njegove pobede, kakav bre bokser iz venecuele kakvi bakrači, lično znam trojicu boksera koji su hteli da odmere snage sa njim ali on nije hteo da čuje za to... Tako da prvi iole ozbiljniji bokser će ga patosirati, lako je pobedjivati unapred dogovorene mečeve...

  • Kiza i Komina

    16. septembar 2022 | 22:54

    Protiv koliko pekara, molera, konobara, krojača, baletana.....treba da boksuje cvetak zanovetak da bi napokon boksovao meč protiv pravog boksera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA