Selektor bronzanih rukometaša: "Kada je mala grupa Srba organizovana i želi uspeh..."

 
  • 0

Veliki uspeh naših mladih rukometaša ostvaren u Portugalu

Rukometaši Srbije mlađi od 20 godina napravili su veliki uspeh i doneli našoj državi prvu medalju od osamostaljenja zemlje, iako nisu bili favoriti u meču za treće mesto.

Iako su nesumnjivo momci izuzetno talentovani i kvalitetni, do uspeha ne bi mogli bez svog selektora Đorđa Teodorovića, koji je bio izuzetno emotivan nakon meča i jedva pronalazio prave reči da opiše uspeh svojih pulena.

- Pun sam emocija i nemam šta da kažem. Ovo je nenormalan uspeh, odigrati ovakvu utakmicu, nadigrati dva puta ovako kvalitetnu reprezentaciju Švedske u 7 dana, to pokazuje kakav kvalitet ova ekipa ima. Ne bih ja više o utakmici, igrači su sjajni, bila je takva grupa da je bilo nemoguće ne napraviti uspeh - rekao je Teodorović, uz zahvalnicu svim klubovima koji su izašli u susret, ali i Rukometnom savezu Srbije koji je, prema njegovim rečima, omogućio prave uslove za pripremu mladih momaka.

Na kraju je imao i emotivnu poruku o srpskom narodu.

- Zahvaljujem se i RTS-u koji je prenosio utakmice i omogućio da se vidi kako jedna mala grupa Srba, kada je organizovana i kada želi uspeh može da predstavi našu zemlju na najbolji način - rekao je veoma emotivni Đorđe Teodorović.

Video: Đoković branio sedmerce najboljem rukometnom golmanu iz Bosne, ali na malom golu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA