≫ 

On bi da igra još malo: Brejdi se vraća iz penzije, potvrdio povratak dan pošto je gledao Ronalda

Najveći NFL igrač svih vremena i naredne sezone biće adut Tampe

  • 2
Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

Ima ona pesma navijača Partizana za legendarnog Sašu Ilića, obrada starog hita svima dobro znana, sad bi ona mogla da se primeni i na najvećeg NFL igrača svih vremena u malo modifikovanoj verziji: "on bi da igra još malo".

I stvarno, igraće!

Vest dana stiže sa Instagram, Tviter i Fejsbuk naloga slavnog Brejdija, on je putem tih društvenih mreža obnarodovao da se vraća iz penzije koja nije trajala ni mesec i po dana. Sedmostruki Superboul šampion i petostruki MVP Superboula poručio je - "vraćam se!".

- Protekla dva meseca sam shvatio da mi je mesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vreme će doći. Ali to nije sada. Volim moje saigrače, i volim moju porodicu koja me podržava. Oni su ovo učinili mogućim. Vraćam se da odigram moju 23. sezonu u karijeri, za Tampu. Imam neka nedovršena posla - poručio je najveći među najvećima.

Brejdi je ovu oluku možda doneo u prethodnih nekoliko dana, ali je zanimljivo da je obelodanio samo dan pošto je prisustvovao utakmici Mančestera i Totenhema gde je svedočio het-triku još jednog veterana i velikana svoje igre - Kristijan Ronalda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Brejdi se posle utakmice sreo sa Portugalcem i može biti da je upravo u njemu pronašao dodatnu motivaciju da prelomi i vrati se igri koja ga je proslavila, ili makar potvrdu da i sada, sa 44 godine, može igrati i doprineti kao dosad što je to radio tokom veličastvene karijere.

U svakom slučaju, velika vst i veliki povratak neprevaziđenog Brejdija.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA