≫ 

Pobede Radničkog i Novog Beograda u Ligi šampiona

Gotovo identičnim rezultatom

  • 0
VK Novi Beograd vk Radnički Foto: VK Nov Beograd

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pobedili su Dinamo u Tbilisiju rezultatom 17:13 u 10. kolu grupne faze Lige šampiona. 

Kragujevčani su već u prvoj četvrtini stekli prednost od tri gola, da bi na ulasku u poslednji kvartal imali pet golova viška i zabeležili lak trijumf u Gruziji.

Najefikasniji u pobedničkim redovima, sa po tri gola, bili su Stefan Branković, Filip Janković i Nebojša Toholj, koji je, zanimljivo, na putu za Gruziju saznao da je postao otac. Na drugoj strani prednjačili su Dadvani i Vasić sa po četiri gola.

Novi Beograd je takođe na gostovanju savladao Brešu rezultatom 16:13.

Srpska ekipa je tokom tri četvrtine jurila prednost italijanskog predstavnika, pa vaterpolisti Novog Beograda nisu nijednom poveli za 24 minuta igre. U poslednju četvrtinu ušlo se rezultatom 11:11, a serijom od 3:0 na početku poslednjih osam minuta meča Novi Beograd je rešio pitanje pobednika.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Duško Pijetlović sa pet golova bez promašaja, dok je gol manje, takođe bez promašaj, postigao Nikola Jakšić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA