≫ 

Da li je Putin zaspao na otvaranju ZOI? Pogledajte i procenite sami

Predsednik Rusije je u jednom momentu zatvorio oči i stavio ruke na krilo

  • 10

I dok su mnogi okarakterisali otvaranje Olimpijskih igara u Pekingu kao spektakularno, deluje da je nekima bilo i pomalo "dosadnjikavo". Na društvenim mrežama počeo je masovno da se deli video na kojem se može primetiti predsednik Rusije, Vladimir Putin kako sedi udobno u svojoj stolici i - drema?

Nije najjasnije da li se čelni čovek najveće zemlje sveta zaista našao u snu tokom predstavljanja takmičara, ali se na dostupnom snimku može videti da se u jednom momentu samo "trgao" i nastavio da posmatra otvaranje, nakon što je prethodno držao ruke u krilu sa zatvorenim očima.

Ostavljamo vam da sami procenite da li je Putin iskoristio otvaranje najvećeg događaja ove zime u Pekingu za kratku "dremku".

Interesantno je i da je kamera "uhvatila" Putina kako spava baš pred prestavljanje Ukrajine, sa kojom ova zemlja trenutno ima nategnute odnose. Malo kasnije, kada je došlo na red predstavljanje Rusije, predsednik ove zemlje skočio je na noge i pružio dugačak aplauz takmičarima.

Inače, Rusija se ne takmiči zvanično pod svojim imenom ni na ovim Igrama, već kao Ruski olimpijski komitet zbog kršenja pravila vezanih za doping tokom 2017. godine.

Video: Visoke mere obezbeđenja i predostrožnosti: Evo kroz šta prolaze novinari pred susret sa Putinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA