Poznato je kada Marko Vukićević izlazi na stazu: Današnja trka na ZOI je odložena zbog lošeg vremena

Naš olimpijac tvrdi da će biti spreman za sutrašnju trku

  • 0
Marko Vukićević, Nevena Ignjatović Foto: Olimpijski komitet Srbije

Takmičenje u spustu kojim je bilo planirano da budu otvorena nadmetanja u alpskom skijanju je pomereno zbog vrlo loših vremenskih prilika i olujnog vetra. Organizatori su istakli da će vrlo brzo izaći sa novim terminom trke i jasno je da ćemo je gledati u petak rano tokom jutra.

Ona će biti održana u pet sati po srpskom vremenu, a na startu trke gledaćemo i našeg reprezentativca, Marka Vukićevića koji će nastupiti pod rednim brojem 33.

- Danas je nažalost trajalo dugo dok su doneli odluku, što znači da smo mi takmičari od šest ujutru odradili ogled staze, zagrevanje i posle još dodatnih pet sati čekali na startu spusta. To svakog takmičara umori, pogotovo psihički, jer si stalno u niskom startu kad će trka da krene i samo to nam je u mislima. Danas moram dobro da odmorim i da se strpljivo spremim za sutra - rekao je Vukićević za Olimpijski komitet Srbije.

On je jedan od dva srpska predstavnika u Pekingu i pokušaće da na najbolji mogući način predstavi Srbiju u ovoj disciplini.

Video: Ignjatović i Vukićević: Da što bolje predstavimo Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA